Beste ouders en leden

Komende zaterdag 14 oktober is het opnieuw Stad op Stelten.

JIN

Het is even geleden, maar bij deze bloggen we toch nog over de survival, en wat ons verder overkwam. Ten eerste goed nieuws: we leven allemaal nog. We bereikten Boekarest na een overnachting van 8 uur in een slaaptrein.

JIN

Vandaag zijn we het historisch centrum van Timisoara, a.k.a. klein Wenen, gaan bezoeken. Naast de Botanische tuin en de diverse pleintjes bekeken we ook enkele kerken.

JIN

Vandaag aangekomen in Timisoara, dus kunnen we even terugblikken op 4 geslaagde dagen Budapest. De eerste dagen werden al onder de loep genomen, we gaan verder met het eerder aangekondigde zoobezoek.

JIN
De eerste dagen van de JIN-reis zijn reeds voorbij. Ik denk dat we ze kunnen samenvatten als "goed geland, goed gegeten." De eerste dag zijn we, naast het settelen in het hotel, ook even op verkenning geweest in het centrum van Boedapest.
JIN

Omdat de JIN graag hun reis via deze weg zo rapporteren, al even een testbericht!